Var med och tävla du också!



http://www.headzonebloggen.se
är en ny startad skönhetsblogg inom hårvård. Där ni blandannat kan hitta tips om produkter, tekniker och även grymma guider till hur du sköter och stylar ditt hår på bästa och snyggaste sätt! Dom svarar även på era frågor och allt som har med hårvård att göra om ni behöver hjälp.


Är med och tävlar om ett hårkitt innehållande en goodiebag värde 500 kr samt en Babyliss ipro 230 icurl värde 529 kr till det totala värdet av 1029 kr per vinnare, där dom lottar ut 5 vinnare. Var med och tävla du också, för att vara med och tävla behöver du:


Tävlingsregler

1
. Gilla dom på facebook (http://www.facebook.com/headzone.se)

2. Låna kollaget ovan och blogga om denna tävling. I  blogginlägget vill dom att du länkar till deras blogg http://headzone.myshowroom.se/ samt http://www.headzone.se/ (Har du ingen blogg så går det lika bra att dela denna länk på din facebooksida..)

3.Skriv sedan en kommentar i deras blogg under deras tävling där du bifogar länken till ditt blogginlägg samt skriver ditt namn så dom ser att du gillat deras facebooksida. Har du ingen blogg räcker det med att du skriver en kommentar på deras blogg under tävlingen med ditt namn så att dom ser att du gillat dom på Facebook.

Tävlingen pågår t.om. den 31 okt och vinnaren meddelas via email så glöm inte att lämna er mejladress också när ni kommenterar på deras blogg att ni är med och tävlar. Lycka till! :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0